Παραλαβή – παράδοση χαλιών

Στα  ταπητοκαθαριστήρια χαλιών« ο Φίλιππος », αναλαμβάνουμε τη ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή των χαλιών,μοκετών σας από το χώρο σας με προκαθορισμένο ραντεβού.

Τη στιγμή που παραλαμβάνουν τα χαλιά από εσάς τοποθετείται σε κάθε ένα χαλί ξεχωριστά ένας μοναδικός αριθμός. Κάθε ένα χαλί επομένως έχει το δικό του μοναδικό αριθμό και με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ποτέ καμία πιθανότητα να μπερδευτούν τα χαλιά μεταξύ τους.

Φεύγοντας από τον χώρο σας , αφήνουμε το δελτίο παραλαβής στο οποίο αναγράφονται ολα τα χαρακτηριστικά στοιχεία των χαλιών που δώσατε προς καθαρισμό, φύλαξη ή και επισκευή.

Κατόπιν τα χαλιά σας μεταφέρονται στο καθαριστήριο χαλιών μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, η φύλαξη και ενδεχομένως η επισκευή / επιδιόρθωση των μηχανοποίητων, χειροποίητων χαλιών, μοκετών και οποιουδήποτε άλλου είδους χαλιού που υπάρχει στην αγορά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τηλεφωνείτε στο πλυντήριο χαλιών στα τηλ: 2310799382

Μ΄ ένα τηλεφώνημά σας στο πλυντήριο μοκετών Θεσσαλονίκης «ο Φίλιππος», κανονίζουμε την ώρα και την ημέρα που σας βολεύει για να παραλάβουμε και να παραδώσουμε τα χαλιά σας.

 

Ταπητοκαθαριστήρια χαλιών στην Θεσσαλονίκη« ο Φίλιππος »

Scroll to Top